in de rapte

Nog in de rapte vertellen dat we vandaag dan toch de "liggende boeddha" hebben gezien. De grootste hotspot van Bangkok, maar zeer goed te doen qua drukte.

Vanmorgen ben ik nog naar Pantip Plaza geweest. Ik had vooraf al gelezen dat dat "the place to be" was voor alles wat ook maar met elektronica te maken heeft en dat is het minste wat je kan zeggen. Alles, maar dan ook alles (hard- en software) is daar te vinden aan de meest uiteenlopende prijzen, afhankelijk van hoe "echt" het product is, want namaken, daar zijn ze hier goed in.

Nu nog even een bezoekje aan een toilet doen en dan een 20 minuten stappen (misschien nu iets langer, want met bepakking) naar Kao San Road, waar ik gisteren de bustrip naar Chiang Mai boekte. Tegen 6u moeten we daar aan het "bureau" staan en op 1 of andere manier zullen we dan wel op een bus geraken.

Erik heeft vandaag zijn dikke teen lelijk opengehaald aan de Bankokse straatstenen. In een parkje vonden we een politiepost en die mannen hebben dat geval redelijk goed ontsmet en ingepakt. Zijn (bloed)spoor was wel makkelijk te volgen als we terugkwamen van Wat Pho...

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer